honden | schapen |               
pony's

Home

Over Ons

Nieuws

Ras

Afstamming

Stamboek

Te Koop

Nieuws

2017

Klarit heeft dit jaar een merrieveulen (Lien van 't Bovenveen) gekregen. Caroline heeft een hengstveulen (Louis van 't Bovenveen) gekregen. De vader van beide veulens is Eltjo van Veldhuizen. Het hengstveulen is te koop.

2016

Klarit en Caroline hebben dit jaar allebei een hengstveulen gekregen van de 1e premie hengst Eltjo van Veldhuizen. De veulens , kleine maat, heten Komeet en Kelvin.

Op 25 mei is het merrieveulen Jolene van ’t Bovenveen geboren.
M: Caroline van de Gathe, V: Sergeant van de kleine Tip geboren.


Jolene (Na een regenbui)

We verwachten in 2016 van zowel Caroline van de Gathe en Klarit van de Gathe een veulen. Beide merries zijn gedekt door Eltjo van Veldhuizen.


Eltjo van Veldhuizen

20 mei 2014

Het hengstveulen Herman van 't Bovenveen is geboren. Vader is de definitief goedgekeurde hengst Sergeant van de Kleine Tip en moeder is Caroline van de Gathe.

Download hier de stamboom van Herman

14 mei 2014

Het hengstveulen Hendrik van 't Bovenveen is geboren. Vader is de definitief goedgekeurde hengst Sergeant van de Kleine Tip en moeder is Klarit van de Gathe.

Download hier de stamboom van Hendrik

2 juni 2012
Caroline heeft een hengstveulen gekregen. Het veulen heeft de naam Felix van 't Bovenveen gekregen.

 

26 April
Het hengstveulen van Klarit van de Gathe en Arthino van de Merel is geboren.

 

In 2010 hebben wij Klarit van de Gathe gekocht en in 2011 hebben we Caroline van de Gathe gekocht. We verwachten eind april een veulen van Klarit van de Gathe. Ze is gedekt door de goedgekeurde hengfst Arthino van de Merel. Eind mei verwachten we een veulen van Caroline van de Gathe. Ze is gedekt door de bekende hengst Fanster van de Gathe.


Arthino van de Merel


Fanster van de Gathe