| schapen | pony's
honden

Home

Over Ons

Nieuws

Ras

Onze honden

Uitslagen

Trainingen

Pups

Contact

Pups

Als er pups beschikbaar zijn vindt u hier of op facebook de actuele informatie.

juni 2023
De pups van Yasmijn van ’t Boveneen (Yana) en Laggengill Mutiny (Stokes) zijn al lekker buiten aan het spelen. Beide ouders hebben jachtervaring en de pups zijn dan ook erg geschikt voor mensen die actief met honden bezig zijn. Alle pups hebben inmiddels een baasje gevonden

mei 2023
Op 24 mei zijn er 8 pups geboren uit de combinatie Yasmijn v. ’t Bovenveen (Yana) en Laggengill Mutiny (Stokes). Drie gele reutjes, twee gele teefjes, twee zwarte teefjes en een zwarte reu. Er zijn nog enkele pups beschikbaar. De ouders zijn bejaagd en hebben al hoge jachthondendiploma’s. Rond half juli mogen de pups het nest verlaten.mei 2022
Op 4 mei zijn er bij ons 4 bruine en 3 zwarte Labrador pups geboren. De moeder is Parel v. ’t Bovenveen en de vader is Cliff van de Waterlandspolder. De pups voldoen aan de gezondheidseisen van de rasverenigingen NLV en LKN. De pups groeien in huis op en worden gechipt, ontwormd, krijgen stamboom en DNA-profiel. Twee reuen uit een eerder nest van Parel zijn opgeleid en actief als hulphond. Cliff is actief in de jacht en heeft SJP-A en MAP-A diploma’s. De pups mogen eind juni het nest verlaten.

maart 2022
Bij ons zijn, op 2 maart 2022, 7 prachtige zwarte pups geboren. De moeder is Oxalis van ’t Bovenveen (Klaver) en de vader is Handsome Hauke the second off april (Charlie).
Beide ouders voldoen aan de gezondheidseisen van de NLV en LKN. De pups groeien in huis op, worden gechipt, ontwormd en krijgen een stamboom.
De ouders hebben jachtpraktijkervaring. Klaver heeft SJP A en Map A diploma’s. Charlie heeft daarnaast dit jaar het Nimrod AA diploma gehaald. Deze pups uit een super jachtlijn zijn bijzonder geschikt voor jagers, voorjagers en mensen die actief met honden bezig zijn.

september 2020
Op 19 september 2020 heeft Sara twee pups gekregen, een bruin en een zwart teefje. We hebben voor beide pups al een geschikt baasje gevonden.

Alle puppies hebben inmiddels een baasje gevonden.

mei 2020
Op 19 mei 2020 heeft onze Dille van de Waterlandspolder 10 pups gekregen, zes reutjes en vier teefjes. De vader is James van de Waterlandspolder De pups voldoen aan de gezondheidseisen van de rasverenigingen NLV en LKN. De pups groeien bij ons in huis op en worden uiteraard gechipt, ontwormd en krijgen een stamboom.

Beide ouders hebben jachtpraktijkervaring. Dille heeft SJP-A en MAP-A diploma’s. James heeft in 2017 de Nimrod gewonnen en oma Miss Maine heeft in 2013 de Nimrod gewonnen. Deze pups uit een super werklijn zijn bijzonder geschikt voor jagers en voorjagers.

september 2019
Op 26 augustus zijn acht mooie pups van Parel v. ’t Bovenveen en Dutchlabs Glitter in the Air geboren: twee bruine teefjes en zes reutjes waarvan er twee zwart en vier bruin zijn. De ouders en de pups voldoen aan de gezondheidseisen van de LKN en NLV. De pups groeien bij ons in huis op en worden uiteraard ontwormd, gechipt en krijgen een stamboom en een DNA profiel. Twee reuen uit een eerder nest van Parel zijn inmiddels actief als hulphond. De pups mogen rond half oktober het nest verlaten. Voor meer informatie graag telefonisch contact.

Alle puppies hebben inmiddels een baasje gevonden.

mei 2020
Op 19 mei 2020 heeft onze Dille van de Waterlandspolder 10 pups gekregen, zes reutjes en vier teefjes. De vader is James van de Waterlandspolder De pups voldoen aan de gezondheidseisen van de rasverenigingen NLV en LKN. De pups groeien bij ons in huis op en worden uiteraard gechipt, ontwormd en krijgen een stamboom.

Beide ouders hebben jachtpraktijkervaring. Dille heeft SJP-A en MAP-A diploma’s. James heeft in 2017 de Nimrod gewonnen en oma Miss Maine heeft in 2013 de Nimrod gewonnen. Deze pups uit een super werklijn zijn bijzonder geschikt voor jagers en voorjagers. Er zijn nog enkele zwarte reutjes beschikbaar.

april 2019
Op 16 april heeft onze Dille van de Waterlandspolder 12 pups gekregen, zes reutjes en zes teefjes. De vader is James van de Waterlandspolder De pups voldoen aan de gezondheidseisen van de rasverenigingen NLV en LKN. De pups groeien bij ons in huis op en worden uiteraard gechipt, ontwormd en krijgen een stamboom.

Beide ouders hebben jachtpraktijkervaring. Dille heeft SJP-A en MAP-A diploma’s. James heeft in 2017 de Nimrod gewonnen. De pups zijn bijzonder geschikt voor jagers en voorjagers.

Op 19 mei zijn de pups lekker buiten geweest en vertroetelt door kleinzoon Boris.

april 2018
Dille van de Waterlandspolder heeft op 17 maart 10 mooie pups gekregen, 5 zwarte reuen, 1 gele reu en 4 gele teefjes. De vader van de pups is James van de Waterlandspolder. James is winnaar van de Nimrod in 2017. Dille heeft diverse SJPs-A en MAPs-A behaald.

Wij fokken volgens de gezondheidsregels van rasverenigingen LKN en NLV. Beide ouders hebben HD-A, ED vrij en ogen vrij. Van beide ouders is DNA bepaald. Pups groeien in huis op. Ze worden gechipt, ontwormd en geënt.

De pups zijn uitermate geschikt voor de jacht en jachthondenproeven. De pups mogen vanaf 5 mei het nest verlaten.

Isabel v. ’t Bovenveen heeft op 14 maart 10 prachtige pups gekregen. 1 bruine reu, 1 zwarte reu, 1 bruine teef en 7 zwarte teefjes. De vader van de pups is Old Changed Ways Crossroad.

Wij fokken volgens de gezondheidsregels van rasverenigingen LKN en NLV. Beide ouders hebben HD-A, ED vrij en ogen vrij. Van beide ouders is DNA bepaald. Pups groeien in huis op. Ze worden gechipt, ontwormd en geënt.

september 2017
Alle pups hebben een nieuw baasje gevonden.

juli 2017
Woensdag 19 juli zijn de pups van Parel van ’t Bovenveen en Dutchlabs Glitter in the Air geboren. Er zijn 5 zwarte reutjes en 2 zwarte teefjes en een bruin teefje geboren. Er zijn nog enkele pups beschikbaar.

mei 2017
Op 24 mei heeft Klaver (Oxalis van 't Bovenveen) 9 pups gekregen. 7 teven en 2 reuen. Er zijn nog enkele pups beschikbaar. De vader van de pups is Moon Leannanalba Droigheann. Moon heeft in 2015 de Nimrod gewonnen. De pups uit deze werklijn zijn bijzonder geschikt voor de jacht- en wedstrijden.

De pups 10 dagen oud.

augustus 2016
Op 12 augustus 2016 zijn de pups van Esprit v. 't Bovenveen geboren. 2 bruine reutjes, 3 zwarte reutjes en 3 zwarte teefjes. Op deze foto zijn ze een week oud.


juni 2016
Dille van de Waterlandspolder heeft op vrijdag 3 juni 11 pups gekregen. 3 gele en 8 zwarte, 5 reutjes en 6 teefjes. De vader is James van de Waterlandspolder.


Meer foto's en informatie kunt u vinden op onze facebook pagina.

mei 2016
We verwachten begin juni een nestje van Dille en James Van de Waterlandspolder. Beide ouders HD (A) en ED vrij. Beide ouders KNJV-A en Vader MAP-A. MM: Nimrod deelnemer 2015 met AA-diploma en PJP-A. VM: Winnaar Nimrod 2013. Alle honden hebben jachtpraktijkervaring. Goede praktijkhonden die zich ook uitstekend manifesteren bij jachtproeven. Pups groeien op in huis en krijgen stamboom, worden gechipt en ontwormd.

maart 2016
Isabel heeft op 5 maart 2016 pups gekregen. De hondjes hebben allemaal al een baasje gevonden.

augustus 2015
Esprit heeft een nestje met 6 pups. We hebben uit dit nest een bruin teefje gehouden. Ze heet Parel v. ’t Bovenveen. Haar vader is Old Changed Ways Crossroad.


april 2015
Alle pups van Dille hebben een nieuw baasje gevonden.

16 maart 2015
Op 13 maart zijn de 13 pups van Dille geboren. Er zijn 7 zwarte reuen, 5 zwarte teefjes en een geel teefje geboren. Er zijn nog reutjes en teefjes beschikbaar.

Informatie over de pups:

Moeder: Dille van de Waterlandspolder
Vader: James van de Waterlandspolder
Beide ouders zijn HD-A, ED vrij en oogonderzoek vrij
Moeder en vader van de pups hebben KNJV-A diploma's
Moedersmoeder: KNJV-A MAP-A PJP-A
Vadersmoeder: Nimrodwinnaar 2013

De pups zijn geboren op 13 maart en mogen het nest verlaten rond 4 mei.
De pups krijgen uiteraard een stamboom, groeien in huis op en ze worden gechipt en ontwormd.

Voor verdere informatie kunt u contact met ons opnemen.

Dille met Canadese gans 2014

Dille met apport over water 2014

31 maart 2014
De pups van Heide zijn op 27 maart en de pups van Esprit zijn op 31 maart geboren. Heide heeft 6 pups waarvan 2 teefjes en 4 reutjes. Esprit heeft 9 pups waarvan 4 teefjes en 5 reutjes.

Voor alle pups hebben we een nieuw baasje gevonden.


10 september 2013
Er is nog een pup beschikbaar uit het nest van Julia en Crossroads. Het is een bruine reu die nu 9 weken oud is.

26 juli 2013
De pups van Julia zijn vandaag 17 dagen oud. 11 juli 2013
Op 9 juli 2013 heeft Julia 7 pups gekregen: 1 bruin teefje, 3 bruine reuen en 3 zwarte reuen. Er zijn geen pups meer beschikbaar.

Op 23 maart 2013 heeft Esprit 9 pups gekregen waarvan vier bruin en vijf zwart.

Op 9 maart 2012 zijn 9 pups geboren uit de combinatie Esprit van 't Bovenveen en Old Changed Way's Crossroads.

Op 11 maart 2012 zijn er 8 pups geboren uit de combinatie Belle Amie van 't Bovenveen Withara's Sarahs Lovely Robin.

Wij bieden begeleiding bij opvoeding/training en bemiddeling bij aanschaf van een pup.

Meer video's van de pups hier.

Meer foto's van de pups hier.

Julia van 't Bovenveen x Old Changes Way's Crossroads

geboren: 9 juli 2013

3 zwarte reuen
3 bruine reuen
1 bruin teefje

 

Esprit x Cross

geboren: 9 maart 2012

5 zwarte reuen
3 zwarte teefjes
1 bruin teefje

 


De pups van EspritEsprit van 't BovenveenOld Changed Way's Crossroads, Cross

Belle Amie x Robin

geboren: 11 maart 2012

4 zwarte reuen
4 zwarte teefjes


De pups van Belle AmieBelle Amie van 't BovenveenWithara's Sarahs Lovely Robin

StambomenStamboom van EspritStamboom van Cross


Stamboom van Belle AmieStamboom van Robin